νύφη χωρίς άγχος στρες

Έφτασε η μέρα γάμου και έχω άγχος – Πως να το αποβάλετε

Το άγχος είναι μια φυσιολογική σωματική και ψυχική αντίδραση όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια απειλή, κάποιες απαιτητικές καταστάσεις ή όταν νοιώθουμε έντονα το αίσθημα ή καλύτερα τον φόβο της αποτυχίας.

Όλα τα πιο πάνω δεν πρέπει να έχουν θέση σε ένα τόσο χαρμόσυνο συμβάν της ζωής σου όπως είναι ο γάμος σου.  Απόβαλε το όποιο άγχος έχεις εντελώς!  Η μοναδική λύση στο πρόβλημα αυτό είναι να μην σκέφτεσε τίποτα αρνητικό.  Μόνο θετικές σκέψεις πρέπει να κυριεύουν το μυαλό σου.

Μπορεί η οργάνωση του γάμου όλο αυτό τον καιρό να απαιτούσε αρκετό τρέξιμο, αρκετό ψάξιμο για να επιλέξετε τους κατάλληλους επαγγελματίες, κάποιες φορές η πίεση του χρόνου να ήταν έντονη και άλλες φορές είχατε καλεστεί να πάρετε γρήγορες και σημαντικές αποφάσεις που θα έχουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του γάμου.

Ελάτε όμως χαλαρώστε τώρα…Τι εννοούμε επιτυχία του γάμου;  Δεν μιλάμε ούτε για συναυλία και πόσα εισιτήρια κόψαμε, ούτε για παράσταση που δεν ήρθε κανείς να μας δει.  Επιτυχία στο γάμο μετά τη τέλεση του μυστηρίου είναι να προσφέρετε στους καλεσμένους σας αλλά και στον ίδιο σας στον εαυτό μια υπέροχη νύχτα.  Αξίζει να κάνετε δώρο στον εαυτό σας μια καταπληκτική βραδιά!  Αξέχαστη!  Ακόμα και αν κάτι πάει στραβά!

quotes-for-web-mera-gamou-agxos

Σημασία λοιπόν έχει να περάσετε πρωτίστως εσείς καλά και μετά οι καλεσμένοι σας.  Αυτό θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας και να μην αφήσετε καμία λεπτομέρεια να σας χαλάσει τη διάθεση.  Να έχετε κατά νου πως όσοι έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας το γάμο σας είναι επαγγελματίες με εκατοντάδες γάμους στο ενεργητικό τους.  Αφεθείτε στα χέρια τους και απολαύστε κάθε στιγμή της μέρας αυτής!