Φωτογράφος: από τα μεγαλύτερα κεφάλαια ενός γάμου

Το κεφάλαιο “Φωτογράφος” στο βιβλίο που λέγετε “Γάμος” είναι από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα κεφάλαια, τόσο κατά τη διάρκεια του γάμου όσο και μετά.  Η παρουσία του φωτογράφου θα μπορούσε κανείς να πει, είναι τόσο σημαντική σε ένα γάμο, όσο είναι η παρουσία του ζευγαριού και των καλεσμένων τους.  Ο φωτογράφος είναι αυτός που στην ουσία σκηνοθετεί το γάμο και αυτού που όλοι θα πρέπει να εισακούν τις εντολές του έτσι ώστε να βγει ένα άριστο αποτέλεσμα.  Είναι ο μοναδικός επαγγελματίας που  δουλεύει εκείνη τη μέρα αλλά η δουλειά του θα φανεί ολοκληρωμένη αρκετές μέρες μετά το γάμο.

quote

Ως εκ τούτου, η επιλογή του φωτογράφου θα πρέπει να γίνετε πολύ προσεκτικά σύμφωνα πάντα βεβαίως με τα δικά σας κριτήρια.  Λάβετε υπόψιν την εμπειρία του, τον επαγγελματισμό του, τα δείγματα από πρόσφατες δουλειές του, τι λένε όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του, το οικονομικό σκέλος κλπ.   Το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο όταν ο φωτογράφος καταφέρει με τον χαρακτήρα και τον τρόπο του να βγάλει τον καλύτερό σας εαυτό.  Εδώ θα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας!

Όταν ξημερώσει η επόμενη μέρα από το γάμο, όσα ζήσατε τη προηγούμενη δεν θα είναι τίποτε άλλο από πολλές σκόρπιες ευχάριστες αναμνήσεις που με την πάροδο του χρόνου θα ξεθωριάζουν στο μυαλό σας.  Ότι μένει να σας θυμίζει τη μέρα του γάμου σας θα είναι το άλμπουμ με τις φωτογραφίες και το βίντεο.  Γι ‘αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει να κάνετε την κατάλληλη επιλογή φωτογράφου που θα σας αποτυπώσει στο χαρτί τις πιο ευχάριστες στιγμές σας με τη δικιά του ξεχωριστή, καλλιτεχνική σκοπιά και όταν μετά από χρόνια ανοίγεται το άλμπουμ με τις φωτογραφίες αλλά και το βίντεο να το κάνετε με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως την πρώτη φορά!

Save

Save