Pietro

Γνωρίστε τον DJ Pietro

O Dj Pietro δίνει την υπόσχεση να σας προσφέρει την καλύτερη μουσική ψυχαγωγία για το γαμήλιο πάρτι σας ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.  Η παρουσία του στα decks γνωστών νυκτερινών κέντρων αλλά και δίπλα από διάσημους καλλιτέχνες σας δίνει τα εχέγγυα πως βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια για τη διασκέδασή σας.

Τα τελευταία χρόνια παίζει μουσική αποκλειστικά σε γαμήλια πάρτι και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.  Η εμπειρία του στα γαμήλια πάρτι, τη μουσική, το χορό και τη διασκέδαση γενικά είναι αυτό που δεν θα σας κάνει απλά να περάσετε τη βραδιά ευχάριστα, αλλά να σας μείνει ΑΞΈΧΑΣΤΗ!
Εσάς και των καλεσμένων σας!

Πιο κάτω ο Dj Pietro απαντά στις πιο κοινές ερωτήσεις που δέχεται από υποψήφια ζευγάρια για το γαμήλιο τους πάρτι, δίνοντάς μας μια εικόνα για το ποιος είναι και πως αντιμετωπίζει το κάθε πάρτι ξεχωριστά:

1) Τι είδος μουσικής παίζεις;
Μπορώ να παίξω όλα τα είδη μουσικής – από παλιά λαϊκά ελληνικά μέχρι αγγλικά 70s και 80s, rnb, latin , club / house μουσική!  Μπορώ να υποστηρίξω όλα τα είδη και στυλ μουσικής με την ίδια επιτυχία.

2) Πόσα ραντεβού πρέπει να γίνουν για να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα του γάμου μας;
Συνήθως 1-2 συναντήσεις είναι αρκετές, θα είμαι στη διάθεση σας όμως όσες φορές χρειαστεί για να δούμε και την παραμικρή λεπτομέρεια ούτως ώστε να είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε όπως εσείς θέλετε.Εκτός από τα κομμάτια εισόδου/πρώτου χορού και τούρτας και την επιθυμητή σειρά που θέλετε να έχει το πρόγραμμα σας, μπορείτε να μου γράψετε στη φόρμα Γάμου / Αρραβώνων όσα τραγούδια θέλετε να παίξουν ή κάποια που δε θα θέλατε να παίξουν.  Μπορείτε επίσης να μου δώσετε μόνο μερικές γενικές κατευθύνσεις και να αφήσετε τα υπόλοιπα σε μένα. Μέσα από την εμπειρία μου έχω τον τρόπο να διασκεδάσω τον κόσμο σας !!! Το πρόγραμμα κατά την άποψη μου πρέπει να διαμορφώνεται ανάλογα με το τι συμβαίνει στην πίστα και να μην είναι κάτι αυστηρά διαμορφωμένο από πριν.

3) Δέχεσαι παραγγελίες από τους καλεσμένους;
Φυσικά δέχομαι παραγγελίες αρκεί να είναι μέσα στα πλαίσια του προγράμματος που μου καθορίσατε εσείς. Δηλαδή αν ένα τραγούδι είναι μέσα στη λίστα με τα τραγούδια που δε θέλετε να παίξουν αλλά το ζητούν οι καλεσμένοι σας, τότε θα σας ρωτήσω και αν πάρω την έγκριση σας τότε θα το παίξω. Αν η παραγγελία επηρεάζει θετικά την πίστα τότε φυσικά θα την περιλάβω στο πρόγραμμα, αν όμως η παραγγελία δεν ταιριάζει με το μουσικό ύφος του γάμου σας και ενδεχομένως να αδειάσει την πίστα τότε ίσως την αποφύγω διακριτικά.

4) Τι εξοπλισμό διαθέτεις;
Διαθέτω όλο τον βασικό εξοπλισμό που απαιτείται για την περίσταση. Ηλεκτρονικό υπολογιστή, κονσόλες, μεγάφωνα, μικρόφωνα καθώς και φωτισμό και μηχανή καπνού αν εσείς το ζητήσετε. Επίσης υπάρχει backup εξοπλισμός για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τεχνικού προβλήματος.

5) Τι ώρα θα βρίσκεσαι στο χώρο της δεξίωσης;
Από νωρίς και ανάλογα με τον εξοπλισμό που θα πρέπει να στηθεί. Συνήθως 1 – 1,5 ώρα πριν να ξεκινήσουν να έρχονται οι καλεσμένοι σας ούτως ώστε να υπάρχει μουσική στο χώρο την ώρα που θα μπαίνουν στην αίθουσα της δεξίωσης.

Dj Pietro

6) Υπάρχει χρονικός περιορισμός; Μέχρι τι ώρα μένεις στο πάρτυ;
Όχι, δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός. Θα είμαι μαζί σας μέχρι να φύγει και ο τελευταίος καλεσμένος από την πίστα ούτως ώστε να ακουστούν όλες οι επιλογές εσάς και των καλεσμένων σας και να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι.

7) Έχεις παίξει σε κάποιο club/bar;
Ναί, όπως επίσης έχω παίξει και με διάσημους τραγουδιστές, αλλά αυτό να ξέρετε δεν έχει σημασία και ούτε πρέπει να αποτελεί κριτήριο για τον Dj του γάμου σας. Στο γάμο ο Dj είναι υποχρεωμένος να παίξει αρκετά διαφορετικά είδη μουσικής αλλά και να διασκεδάσει διάφορες ηλικίες, και το πιο σημαντικό να έχει εμπειρία διασκέδασης από γάμους. Εγώ ειδικεύομαι στους γάμους, γι αυτό και προσφέρω στους νεόνυμφους και στους καλεσμένους τους μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης που θα θυμούνται για μια ζωή.

8) Μπορούμε να έρθουμε να σε ακούσουμε σε ένα γάμο;
Βεβαίως μπορείτε ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα ακούσετε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της μουσικής που μπορεί να συνδυάσει ο Dj σας. Αν για παράδειγμα το ζευγάρι που κάνει το γάμο έχει ζητήσει από τον Dj να παίξει 2-3 ώρες λαϊκής μουσικής, αυτό δεν σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος Dj κάνει το ίδιο πρόγραμμα σε άλλους γάμους. Για να είστε όμως σίγουροι για την ποιότητα του Dj σας, σας δίνω μεγάλο αριθμό από μουσικά demo (σε αρκετά είδη μουσικής) για να ξέρετε από πριν πόσο καλή θα είναι η μουσική του γάμου σας.

9) Η μουσική σας είναι ενημερωμένη με τα τελευταία hits;
Όλα τα τελευταία hits είναι στη δισκοθήκη μου τόσο ελληνικά όσο και αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική ιστοσελίδα του Dj Pietro ή τη δίκη του σελίδα στο meragamou.com εδώ

Dj Pietro

Save