Θα βγεις κερδισμένη!

Για να διαβάζεις τώρα το κείμενο αυτό, σημαίνει ότι έχεις βρει το σωστό δρόμο που θα σε οδηγήσει στη δικιά σου ονειρεμένη μέρα!  Την δική σου Μέρα Γάμου! Η ιστοσελίδα αυτή έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για εσένα! Τη Νύφη!

Πως θα επωφεληθείς από την ιστοσελίδα μας:

  • Μπορείς να παραγγείλεις τη “MERAGAMOU WEDDING AGENDA” και να βρίσκεται στα χέρια σου σε διάστημα μόλις λίγων ημερών.  Από το 2010 βοήθησε χιλιάδες νύφες να οργανώσουν το γάμο τους.  Εσύ, θα είσαι η επόμενη!
  • Μπορείς να κάνεις δωρεάν εγγραφή σε μόλις ένα λεπτό και να γίνεις μέλος της ιστοσελίδας μας με προνόμιο τη δυνατότητα χρήσης της Ηλεκτρονικής Ατζέντας που έχουμε δημιουργήσει για σένα και να γίνει ακόμα πιο εύκολη και μακριά από περιπέτειες η οργάνωση του γάμου σου.  Παράλληλα ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα λαμβάνεις στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο πολύτιμα “πραγματάκια” οργάνωσης του γάμου σου!  Μπορείς να ορίσεις την ημερομηνία γάμου σου και αμέσως το ρολόι να αρχίσει να μετράει αντίστροφα!
  • Φτιάξε τη δικιά σου κοινότητα και κάλεσε φίλες σου να εγγραφούν σ’ αυτήν, δημιούργησε θέματα προς συζήτηση που θα τα βλέπεις μόνο εσύ και τα μέλη της κοινότητάς σου.  Με απλά λόγια δημιούργησε μια κοινότητα που θα αφορά το γάμο σου και που θα έχεις πρόσβαση μόνο εσύ και όσοι άλλοι επιθυμείς!

Θα βγεις κερδισμενη

  • Γνώρισε και συνάντησε επαγγελματίες που έχουμε επιλέξει για εσένα!  Όλοι επαγγελματίες με πείρα στο χώρο τους προσφέρουν υψηλά επίπεδα υπηρεσιών και προβάλλονται στην ιστοσελίδα μας με δική τους ξεχωριστή σελίδα, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας τους, συμπεριλαμβανομένων και όλων των κοινωνικών δικτύων που συμμετέχουν.
  • Ανακάλυψε τους επαγγελματίες που σου αρέσουν και πρόσθεσε τους στα αγαπημένα σου στην Ηλεκτρονική Ατζέντα.
  • Κάθε άρθρο που θα βρίσκεις στα Blogs μας εξυπηρετεί ένα και μόνο σκοπό.  Να σε βοηθήσει, να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγήσει με απλά λόγια και μικρά στοχευμένα κείμενα.  Θέλουμε να αποφύγουμε τα περιττά και μακροσκελή κείμενα που είτε κουράζουν είτε έχουν χιλιογραφτεί και διαβαστεί άλλες τόσες φορές, δίνοντας σου άμεσα τα μηνύματα που θέλουμε να γνωρίζεις…
  • Όλες οι φωτογραφίες που προβάλουμε στην ιστοσελίδα μας εμφανίζονται σε υψηλή ανάλυση, μεγάλες και ορθάνοιχτες μπροστά σου για άμεση και καλύτερη προβολή κρατώντας σταθερά ψηλά την ποιότητα του οπτικού μας υλικού.
  • Μπορείς να εγγραφείς στις Λίστες Ενημέρωσης μας (Newsletters) και να μένεις ενημερωμένη για κάθε δραστηριότητα της ιστοσελίδας μας, τα νέα γύρω από το θέμα “Γάμος” και άλλα ενδιαφέροντα.
  • Η ιστοσελίδα μας προσαρμόζεται ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης σας.  Με αυτό τον τρόπο έχετε πρόσβαση από οποιανδήποτε σταθερό υπολογιστή στο σπίτι, από το τάπλετ ή το κινητό σας στο δρόμο ή οπουδήποτε αλλού και αν είστε!

Αποκτώντας την έντυπη “MERAGAMOU WEDDING AGENDA” και σε συνδυασμό με την Ηλεκτρονική Ατζέντα οι οποίες συμπληρώνει η μία την άλλη, έχεις στα χέρια σου τα πιο δυνατά εργαλεία οργάνωσης του γάμου σου!

Save

Save

Save

Save