Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε ο Μέσι!

Παντρεύτηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη!

Τον παιδικό του έρωτα και μητέρα των 2 παιδιών του παντρεύτηκε ο “σταρ” της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσσι!  Το όνομά αυτής…Αντωνέλλα!

Ο γάμος έγινε στην Αργεντινή και μάλιστα στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αργεντίνου άσσου, την πόλη όπου γεννήθηκε Ροζάριο.  Η τελετή έγινε παρουσία 250 καλεσμένων πολύ στενών φίλων του ζευγαριού, κάποιοι εξ αυτών εξίσου διάσημα ονόματα από το χώρο του ποδοσφαίρου όπως Νευμάρ, Λουίς Σουάρεζ, Ζεράρ Πικέ, Κάρλες Πουγιόλ, Σεσκ Φάμπρεγας, Σάουελ Ετό κ.α.

150 δημοσιογράφοι είχαν κληθεί για να καλύψουν το “γάμο του αιώνα” όπως έχει χαρακτηριστεί αλλά δεν τους επιτράπει να καλύψουν την τελετή και το γαμήλιο πάρτη.  Την ίδια στιγμή δεν επιτραπεί η χρήση κινητών τηλεφώνων για τους καλεσμένους στην τελετή και όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου έχει δώσει όρκους εχεμύθειας.  Επιπλέον, 450 αστυνομικοί είχαν επιστρατευθεί για το μεγάλο γεγονός.

Ο Μέσι γνώρισε την αγαπημένη του Αντωνελα όταν ήταν μικρό παιδί, και κράτησαν επαφή ακόμα και όταν εκείνος σε ηλικία 13 χρόνων,  μετέβαινε στην Βαρκελώνη για να ακολουθήσει την πορεία που όλοι ξέρουμε σήμερα.

Save

Save

Save

Save