DJ MUSIC

Ενημερωθείτε από το Χώρο Δεξίωσης τι ώρα κλείνει η μουσική

Αυτό είναι κάτι που πολλά ζευγάρια δεν δίνουν  προσοχή όμως είναι πρωτεύον ζήτημα και πρέπει να του δίνετε ιδιαίτερη σημασία.  Κακά τα ψέματα ένας γάμος φτάνει στο τέλος του όταν τα ηχεία σιγήσουν και το γαμήλιο πάρτι σταματήσει.

Η νομοθεσία που αφορά τον τερματισμό της μουσικής είναι κοινός για όλους τους χώρους είτε είναι κτήματα, ξενοδοχεία ή αίθουσες δεξιώσεων.  Στις περισσότερες περιπτώσεις τα ζευγάρια και οι προσκεκλημένοι τους επιθυμούν να διασκεδάσουν ακόμη περισσότερο παρά την όποια νομοθεσία περί μουσικής.

quotes-for-web-telos-gamou

Η λύση βρίσκετε κάπου στη μέση.  Ο χώρος δεξίωσης οφείλει να ενημερώνει τα μελλόνυμφα ζευγάρια για την ώρα που θα πρέπει να κλείσει η μουσική και εάν είναι δυνατό να το συμπεριλαμβάνει και στη γραπτή προσφορά του ή στο συμβόλαιο που υπογράφεται. Με σωστή επικοινωνία από την αρχή, και με σωστό προγραμματισμό στο χρονοδιάγραμμα του γάμου κυρίως από το ζευγάρι όλα θα πάρουν το δρόμο τους, η μουσική θα αρχίσει να παίζει δυνατά σχετικά νωρίς, ο χορός θα αρχίσει και η πίστα θα είναι γεμάτη για ώρες.

Save

Save