Προταση γάμου

Ποτέ δεν είναι νωρίς για να αρχίσετε την οργάνωση του γάμου σας

Ας αρχίσουμε βλέποντας…ανάποδα τα πράγματα.  Πάμε λοιπόν…

Έχετε δεχτεί τη πολυαναμενόμενη πρόταση γάμου, είπατε ένα μεγάλο ΝΑΙ και έχετε μαζί με το σύντροφό σας, ορίσει την ημερομηνία.  Όλα μέχρι τώρα κυλάνε υπέροχα και έχει ήδη αρχίσει το μυαλό σας να ταξιδεύει για το πως θα θέλατε να γίνει ο γάμος σας.

Τι γίνετε όμως όταν στην ημερομηνία που έχετε ορίσει η Εκκλησία που σας αρέσει ή σας βολεύει δεν είναι διαθέσιμη;  Ο χώρος δεξίωσης που επιλέξατε έχει ήδη κρατηθεί από άλλο ζευγάρι;  Ο αγαπημένος σας φωτογράφος έχει ήδη σημειώσει στο μπλοκάκι του άλλο γάμο για εκείνη τη μέρα;  Θέλετε να σας πούμε και άλλα;

Ακόμα και όταν εξαρχής ορίσετε εναλλακτικές ημερομηνίες σε περίπτωση που η πρώτη επιλογή ημερομηνίας δεν είναι εφικτή μπορεί και πάλι να αντιμετωπίσετε τα ίδια εμπόδια.

Αυτό που λέμε εμείς και προτείνουμε σε όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια, είναι ο προγραμματισμός και η οργάνωση του γάμου να ξεκινά 12 μήνες πριν από την ημερομηνία που έχετε ορίσει, τουλάχιστον.  Ποτέ δεν είναι νωρίς για να αρχίσετε να προγραμματίζετε το γάμο σας, που ας μην ξεχνάμε πρόκειται για το μεγαλύτερο γεγονός της ζωής σας και καλείστε να τον οργανώσετε εσείς οι ίδιοι.  Όσο πιο νωρίς λοιπόν, τόσο πιο λίγα εμπόδια θα βρεθούν στο δρόμο σας!